Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
Simons tankar inför matchen mot Saxemara
2018-06-19 10:30
Simon Gustavsson
Hemsidan fick tag i Simon Gustavsson som var vänlig nog att svara på lite frågor:

1-1 i den senaste matchen mot Hällaryds IF. Dina tankar om denna match?
1-1 får vi väl ändå vara nöjda med sett till matchbilden. Defensivt gör vi nästintill en klockren insats. Det saknas lite i offensiven för att kunna vinna matcher som denna. Men alla krigar på och kämpar vilket ger oss 1 pinne till slut.

Imorgon väntar match mot serieledarna Saxemara IF. Vad vet du om motståndet och vad kommer att krävas av oss för att kunna bärga 3 poäng?

Saxemara har ju tydligt visat deras ambitioner i år, ta sig upp i 3an igen. Har bara sett en match med dom i år och det är ett lag med mycket fysik. De har gjort mycket mål på fasta, så där får vi vara väldigt disciplinerade.
Ska vi vinna mot som imorgon krävs det en enorm kämpainsats och vilja. Vi borde kunna utnyttja vår löpstyrka och på så vis få in någon boll.

Dina tankar om årets division 4-serie om du jämför med förra året?
Svårt att jämföra så men en sak är att det har kommit upp fler Karlskronalag vilket gör resorna lite längre..

Vad tycker du att vi i HIS har gjort bra under vårsäsongen och vad behöver vi vidareutveckla?
Vi har de senaste matcherna haft ett väl fungerade defensivt arbete från hela laget.
Vi skulle behöva få igång målskyttet, vi missar alldeles för mycket chanser i våra matcher.

Hur tror du att matchen mot Saxemara slutar imorgon?
För att behålla spänningen i serien får jag väl säga att vi vinner med 1-0!

Avslutningsvis, vilket lag vinner VM i Ryssland?
De flesta topplagen har haft en tuff första omgång men jag tror Brasilien rycker upp sig och vinner det.


Från hemsidan tackar vi den alltid lika sympatiske Simon för att han tog sig tid att svara på dessa frågor. Vi önskar grabbarna ett stort lycka till i den svåra matchen mot Saxemara på Vägga IP imorgon!

/ Martin Lundberg
Fotbollsskola
2018-06-15 20:54
Lördag 16/6 startar vi fotbollsskolan så superknattarna är inställt denna lördag men självklart får  i gärna komma och kicka lite boll ändå.

Våra ledare är riktigt taggade inför morgondagen 

Välkomna
Kaptenen har ordet!
2018-06-09 12:05
Kaptenen har ordet
Hemsidan fick tag i vår avstängde kapten Marcus Borggren som för hemsidans räkning delgav sina tankar om den senaste matchen och om serien i stort.

Hej Marcus! Tung förlust mot Karlshamns United senast, dina tankar om matchen?
Matchen mot Karlshamns United var nog den bästa vi gjort detta året, inställningsmässigt och fokuset var där direkt. Vi skapar många chanser men tyvärr resulterar inte dessa i mål. En poäng hade varit fullt rättvist denna match! Hur upplever du att vårsäsongen har varit såhär långt?
Tycker vi har mer att kräva av varandra, när vi möter lag som ligger under oss måste vi upp i nivå, vi har tyvärr dålig vana att gå ner oss många nivåerna såna här matcher. Men det är något varje spelare måste trigga igång tugg och fokus i dessa matcher. Ser man på serien så är den väldigt jämn och mycket kan skifta bara på 3 poäng. Vad måste vi göra för att hamna på vinnarspåret igen?
Vi tar med oss stort sett hela matchen mot United, där vi ligger rätt och inställningen är där på alla spelare. Alla vet vad vi kan, men det är bara att vi ska få det att lossna som vi inte riktigt fått än denna säsongen med målproduktionen. Vad vet du om helgens motståndare IF Trion? Om helgens motståndare har jag inte så bra koll. Det skiljer dock bara 4 poäng mellan oss och Trion, så fet blir nog en tuff match. Vad tippar du för slutresultat? Tyvärr så får jag se matchen från läktaren, men jag tror boysen löser en 3-1 seger!

Tack för att du tog dig tid att svara på dessa frågor Marcus och jag hoppas att du får rätt i ditt tippande då tre poäng verkligen skulle sitta skönt för självförtroendet!

/ Martin Lundberg
Glad nationaldag!
2018-06-06 07:48
HIS vill önska alla spelare, ledare, supportrar, sponsorer och alla som gör det möjligt att driva vår förening framåt en riktigt fin nationaldag! Glöm inte bort att ert stöd är ovärderligt! 

/ Martin Lundberg
Musses reflektioner från derbyförlusten
2018-06-06 07:36
Musses tankar efter derbyförlusten
En något försenad reflektion kring helgens derbyförlust mot Karlshamn United kommer här:

Med några dagars distans till derbyförlusten hur upplevde du matchen?


En bitter, men ändå positiv känsla. Jag gillade verkligen grabbarnas inställning och sättet vi kämpade på mot United var föredömligt. Jag är helt övertygad att med denna inställning så kommer det att att studsa rätt för oss framöver. Vi hade chanser och vi låg rätt nästintill hela tiden, men tyvärr hade vi inte riktigt kylan i sista tredjedel. United gör två mål precis innan första vatten avbrottet och första halvlek, vilket såklart är en tuff bit att ta med sig in i halvtid. Prestationen igår kontra svenskfast är två helt olika lag. Vi får inte glömma att United gör mål på 3 fasta situationer. Vi hade bra koll på dem trots deras spelövertag. Ska vi vara något kritiska så är det att vi aldrig mer få slå av på takten speciellt inte på fasta situationer, vi blev straffade två gånger om igår på deras hörnor. Vill inte påstå att jag någonsin kommer acceptera en förlust, men sättet vi förlorade på mot Atlas & Sölve BK är två riktigt tunga förluster, varför? Jo, för vi hade så mycket mer att ge när det kommer till inställning och vår attityd. Igår spelade alla på väldigt hög nivå. Ni kämpade och slet, det är den stora skillnaden. Albin Maliqi och Mattias Olofsson var bäst hos oss i en annars solid laginsats, då är det extra tungt att förlora. Överlag - En fin kämpa insats av er alla.

/ MM

Från hemsidan tackar vi Musse för dessa tankar och önskar honom och laget lycka till i matchen på söndag hemma mot Trion!


/ Martin Lundberg

Albins tankar inför derbyt mot Karlshamns United
2018-05-31 05:26
Albin Maliqi
Hemsidan fick tag i Albin som debuterar i seriesammanhang för HIS i derbyt på lördag mot Karlshamns United.

Derby mot Karlshamn United på lördag, dina tankar om denna match?
Det kommer att bli en tuff match efter Karlshamns United är ett mycket bra lag framförallt när de själva har mycket boll. Det vill till att vi gör en riktigt bra laginsats om vi ska gå segrande ur denna match.

Hur tycker du vår inledning av serien har varit?
Vi har varit lite ojämna i våra prestationer. Vissa perioder i matcherna har vi spelat väldigt bra medan andra perioder har det varit inte alls bra lagmässigt. Det känns som om vi har mycket kvar att ge innan vi når vårt max.

Vad blir nyckeln till framgång i derbyt på lördag?
Det blir väldigt viktigt att vi håller ett bra och högt passningstempo. Det är också viktigt att vi blir rejälare när vi får avslutningslägen och att vi vågar gå på avslut istället för att spela en extra passning.

Hur kommer du att förbereda dig inför matchen?
Jag kommer att göra som vanligt och ge järnet på träningarna i veckan så jag kommer så väl förberedd till matchen som möjligt.

Hur tror du att matchen slutar?
Jag tror att matchen slutar 2-2 och att det kommer vara en tuff match med mycket känslor. Skulle vi även vinna så hade jag inte blivit ledsen för det...

Tack så mycket för intervjun Albin och ett stort lycka till i debuten på lördag!

/ Martin Lundberg
Nyheter från våra lag
 
Samarbetspartners