Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
Spelarpresentation HIS 2021!
2020-12-04 12:40
Vi kan idag presentera och välkomna att Johannes Fornander fortsätter i HIS-dressen 2021. Johannes som är en väldigt teknisk och duktig spelare kommer vara viktig i vårt lag då vi siktar på en fin säsong.

Sportansvarige Musse Merzi kommentar om Johannes förlängning :
Johannes Fornander är en teknisk spelare som gärna utmanar och gör det bra. Han är en löpststark ytter som även han kommer växa med en ordentligt försäsong i benen. Johannes är en klockren person att ha i laget, alltid positiv och pushar på likt en ledare.
Spelarpresentation HIS 2021
2020-12-03 17:57

Vi kan idag presentera och välkomna att Erik Elmberg valt att förlänga sitt kontrakt över säsongen 2021! 

Erik som kom för några säsonger sedan från Hällaryds IF har blivit en viktig pjäs för laget med sin stora vilja på planen samt att han kan inspirera andra till att ge sitt yttersta. En förlägning vi är väldigt glada för!


Sportansvarige Musse Merzi kommentar om Eriks förlängning : 

  • ”En spelare jag betraktar som oerhört lojal och godhjärtad. Erik har rest en del, men inför denna säsong har han alla förutsättningar och med en ordentligt uppbyggnadsfas i kroppen är jag övertygad han kan bidra med väldigt mycket”
Ledarstab HIS 2021-Mikael Erdtman
2020-12-01 18:07

Det är med stor glädje vi idag kan välkomna tillbaka Mikael Erdtman till Högadals IS!

Micke har varit i HIS under många år men valde senaste säsongen att lämna för en utvecklingsledarroll i Sölvesborg. Mikael har stor rutin inom fotbollen där han varit uppskattad ledare, bland annat i Mjällby AIF och flera andra fina föreningar genom åren.


Micke är en person som alltid funnits där som ett stort stöd i ledarroll i HIS och Micke kommer nu tillbaka som en viktig del i ledarstaben, där vi inför året varit måna om att få hit spelare och ledare som vet vad Högadal betyder. Det vet Mikael om någon.


Vi önskar Mikael stort lycka till och vet du kommer bidra med mycket energi och kunskap under säsongen som ska bli något extra när Högadals IS fyller 100 år 2021!⚽️


#HISfamiljen #HIS2021

Avtackning spelare
2020-11-29 16:59

Vi vill från föreningens sida avtacka ett par spelare som inte fortsätter i HIS-dressen 2021.

Vi börjar med två stycken trotjänare som gjort stora insatser i den vinröda tröjan men som väljer att ta nya kliv i andra föreningar....Simon Ohlsson

Kom från IFK och han spela ett par matcher med oss den gångna säsongen. Knäskadan i början av säsongen hämmade honom från att prestera fullt ut, men ju längre in på säsongen vi kom desto mer fick vi verkligen se prov på vad han var kapabel av. Oerhört fin grabb. Vi önskar honom ett stort lycka till i IFK Karlshamn och varmt välkommen tillbaka i framtiden!


Eric Gustafsson 

En stark mittback som är grym på i luftrummet. En bra kille med en härlig inställning. ”Ejje” har dock valt att lämna för Märserums IF och vi önskar honom ett stort lycka till och varmt välkommen tillbaka i framtiden!


Besian Krasniqi

Vi önskar honom lycka till i Edenryd. Tyvärr hann besian inte göra några matcher för oss i div 4. Men önskar han varmt välkommen tillbaka i framtiden!


Oskar Hansson

En kille som sliter och kämpar konstant på planen och är en stor tillgång för varje lag. Tyvärr har Oskar lämnat för Hörvikens IF till nästa säsong, vi önskar honom stort lycka till och varmt välkommen tillbaka i framtiden!#HISfamiljen

Spelarpresentation HIS 2021!
2020-11-27 12:07

Så kan vi presentera att Imme Chehab har valt att spela för Högadals IS säsongen 2021!

Imme kommer från spel senast i Hällaryds IF men även spelat i bland annat Märserums IF och han kommer komma in med viktig rutin i truppen.


Sportansvarige Musse Merzi tankar om Imme:

-”Imme är en spelare med rutin som kommer bidra mycket för vårat unga lag på, men även vid sidan av planen. Jobbar hårt 

och sätter alltid laget före jaget!”


Varmt välkomnen till HIS-familjen Imme och lycka till!


Extra försäljning BingoLotter 26/11
2020-11-26 12:37
Se hit alla Röbaggar!🔴

Ett smörgåsbord av Bingolotter står uppdukat i klubbstugan denna Torsdag 26/11 mellan 17:00-18:30.
Så ta tillfället i akt och besök Tobbe i klubbstugan och handla lotter till hela December och även till julklappar!🎁🎄🎅🏼

Vi har som enda förening samtliga lotter till försäljning men endast denna kväll!!☝🏼
Gunnar sitter på City Gross som vanligt Torsdag -  Söndag.

Tack för ert stöd!

#HISfamiljen #folkspel #bingolotto
Nyheter från våra lag
Seniorer, 23/11 19:33 
Seniorer, 16/11 19:12 
Seniorer, 13/11 12:23 
Seniorer, 15/10 20:10 
Seniorer, 03/04 12:50 
 
Samarbetspartners